Proartist
 
 

Fotografierna är skyddade enligt upphovsrättslagen. All spridning, bearbetning, kopiering eller publicering av fotografierna är förbjuden enligt lag och får inte ske utan tillstånd från respektive fotograf.
 

 Ända sedan Petronella Wester gick ut Balettakademiens musikallinje 1996 har siktet varit inställt på att bli musikalartist. Men ödet ville annorlunda.

Det första jobbet hon fick var att spela lik i en av SVT:s deckarserier. Så började hennes yrkeskarriär. Sedan dess har hon spelat "Eva Holm" i Vita Lögner på TV3, stått på scen på Uppsala stadsteater, Kalmar Teater, Borås Stadsteater, Scalateatern, Riksteatern, arbetat som konferencier, producerat julshower, ja listan kan göras lång. Petronella har alltid velat utmana sig själv och prova på olika saker inom sitt yrke för att hela tiden utvecklas, lära sig och stilla sin otroliga nyfikenhet. Så......

Våren 2007 hade Petronella Wester premiär med sin egen show "Sånger från en hemlig trädgård" på Casinoteatern i Stockholm. Då många efterfrågade en skiva med sångerna från showen bestämde hon sig för att spela in ett album baserat på materialet.

Skivan är av ett slag som det görs väldigt få av idag; en skön blandning av jazz, bossa och pop i kombination med tänkvärda och finurliga texter på svenska. Det är musik som växer för varje lyssning, med många olika bottnar och nyanser, fylld med kärlek och humor.

Det är viktigt att drömma, för ibland slår drömmarna in…

- Att spela in min första skiva, är en av mina drömmar som gått i uppfyllelse.

Så musikalartisteriet får vänta lite till.

Petronella Westers debutalbum "SÅNGER FRÅN EN HEMLIG TRÄDGÅRD" släpptes den 12 mars.


 
   
  Proartist AB
Hornsgatan 24
118 20 Stockholm

Tel:
Fax:
+46 8 517 017 20
+46 8 517 017 39
E-post: info@proartist.se