Proartist
 
 


Ladda hem Möllberg á la carte (pdf)

 

 
Klas "Klasse" Möllberg född i Katrineholm 1948.
Klasse har en enorm erfarenhet bakom sig. Vi känner igen honom som Banarne när han  tillsammans med Lasse Åberg  gjorde TV-serien "Trazan och Banarne". Detta ledde till att de tillsammans med Janne Schaffer bildade Electric Banana Band.  Klasse har även gjort egna barnprogram, såsom  Klasses frukostklubb och Klasses julkalender.  Klasse är  dessutom en enormt duktig skidåkare och har skidlärarexamen från Sverige, Frankrike och Amerika. Han har arbetat som skidlärare i Vail, Colorado  i tre år.

Möllberg á la carte
Efter över 30 år som kombinerad festarrangör, underhållare och middagsdirigent har Klasse lärt sig hemligheterna om hur man skapar en minnesvärd fest för både gäster och värdfolk.

Genomtänkt planering

En fest är ingen färdig lagervara, ju tidigare Klasse får veta dina önskemål desto bättre. Han tar hand om både stora och små frågor.
T ex: Vilket syfte har du med festen? Vilken stil har du tänkt dig? Passar din festidé gästerna? Ska ni dansa? Liveband eller disco? Hur ska borden placeras? Vilket ljud och ljus behövs?

Tips: Planera inte för mycket innan ni pratat med Klasse, det blir både onödigt dyrt och nervöst om man måste ändra i sista minuten.

Klasse hjälper dig i det viktiga förarbetet. Pratar med hovmästaren om hur du vill ha det, diskuterar menyförslag, tar fram körschema, bestämmer ordning för talare o s v.

Klasse är en noggrann typ, som det anstår en middagsdirigent. Varje fest är en premiär som kräver känsla och finess.

För att få den rätta rytmen tar Klasse fram ett "partitur" för festkvällen och ser till att alla kan läsa "noterna".
Det ger Klasse kontroll över tillställningen och utrymme för eventuella musikaliska inslag.
Kort sagt "planerad improvisation med timing".
Allt framfört på antingen svenska eller engelska.

Showtime!
Vägen till middagsgästens hjärta går inte enbart genom magen. Den går genom örat också.
Klasse är mycket lyhörd när det gäller val av melodier. Så det blir en hel del plockande i låtarkivet.
Det brukar bli en skön blandning av svensktopp, 60-talshits, visor och swing. Och en improviserad show, som kryddar hela anrättningen.
Antingen underhåller Klasse solo med sin gitarr eller tillsammans med kompande musiker. Ibland också med hel orkester som ser till att det blir tryck på dansgolvet.

Vilka roller vill du att Klasse skall spela?
Klasse har som du förstått fler strängar än vanligt på sin gitarr. Oavsett vilket samarbete ni vill ha så är Klasses refräng balans, kvalitet och timing.

Citat från
Håkan Sträng Marknadsdirektör Volvo Personbilar Sverige AB:
Vi använder oss av Klasse Möllberg för då vet vi att våra arrangemang håller toppklass.


 
   
  Proartist AB
Hornsgatan 24
118 20 Stockholm

Tel:
Fax:
+46 8 517 017 20
+46 8 517 017 39
E-post: info@proartist.se